Kære kunde, vi opdaterer vores systemer mellem kl. 20:00 og 22:00. Du vil derfor kunne opleve tekniske udfordringer i dette tidsrum - Vi beklager ulejligheden.

Spar 50,00

Glidebane, Ice Breaker, blå, 500 cm

Fra d. 14/7-1/10

  • Slidstærkt materiale
  • Inkl. glidebræt
  • Med tilslutning til haveslange
  • L: 500 cm x B: 35 cm
<h2>Gør alle sommerdage til et eventyr med en glidebane i haven</h2><p>Mangler du underholdning til børn og barnlige sjæle i haven? Så kan denne oppustelige Ice Breaker-glidebanen være lige det du og din familie mangler. Glidebanen er den perfekte måde at sikre dine børn timevis af udendørs underholdning i sommervarmen. Glidebanen er 500 cm lang og 35 cm bred. Midt på banen sidder Ice Breaker-vandsprøjten, som tilkobles haveslangen. Den fungerer som et lille springvand, og børnene glider under.<br><br>Glidebanen er fremstillet af et slidstærkt materiale med en patenteret indvendig fjeder, som giver støtte og stabilitet, mens den er i brug. Den kan nemt foldes sammen efter brug og pakkes ned – eller tages med i sommerhuset. Der medfølger et bræt, som kan integreres i børnenes lege. For ekstra sjov og fart kan du tilkøbe <a href="https://www.silvan.dk/have-fritid/leg-fritid/badedyr-vandleg">en badering</a>, som dine børn kan bruge på glidebanen.</p>
Have & fritid / Leg & fritid / Badedyr & vandleg
169,95119,95
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Gør alle sommerdage til et eventyr med en glidebane i haven

Mangler du underholdning til børn og barnlige sjæle i haven? Så kan denne oppustelige Ice Breaker-glidebanen være lige det du og din familie mangler. Glidebanen er den perfekte måde at sikre dine børn timevis af udendørs underholdning i sommervarmen. Glidebanen er 500 cm lang og 35 cm bred. Midt på banen sidder Ice Breaker-vandsprøjten, som tilkobles haveslangen. Den fungerer som et lille springvand, og børnene glider under.

Glidebanen er fremstillet af et slidstærkt materiale med en patenteret indvendig fjeder, som giver støtte og stabilitet, mens den er i brug. Den kan nemt foldes sammen efter brug og pakkes ned – eller tages med i sommerhuset. Der medfølger et bræt, som kan integreres i børnenes lege. For ekstra sjov og fart kan du tilkøbe en badering, som dine børn kan bruge på glidebanen.

Tekniske spec attributer

Bredde35 cm
FarveMultifarvet
Længde500 cm
ModelIce Breaker

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)37
Pakkelængde (cm)27
Pakkevægt (kg)2.1
Pakkebredde (cm)7.5