Varta, AAA-batterier, Ni-Mh, genopladelige, 1,2 V, 4 stk.

  • Genopladelige AAA-batterier til div. hverdagsenheder
  • Kan genoplades op til 1.000 gange – batterikapacitet: 800 mAh
  • Model: Ni-Mh– batterispænding: 1,2 V
  • Indeholder 4 stk. batterier
<h2>Spar på batterierne med genopladelige modeller</h2><p>Vil du gerne både spare lidt penge og passe bedre på miljøet? Så kan du med fordel overveje at bruge disse genopladelige AAA-batterier med 800 mAh og 1,2 V fra Varta næste gang din fjernbetjening, dit computertastatur eller andet bærbart elektronisk udstyr trænger til et friskt batteri. Disse batterier har en ”ready to use”-teknologi, der gør, at de kan bruges uden opladning, når du tager dem første gang direkte fra pakken.</p><h2>Velegnet til bærbar elektronik</h2><p>Du kan bruge AAA-batterierne til de almindelige elektroniske bærbare devices, og på pakken fremgår det af symboler, hvor de specifikt kan bruges. Batterierne har en meget lav selvafladning, hvilket vil sige, at de kan forblive opladet op til 75% efter 12 måneder, hvor de ikke er i brug. Batterierne kan bruges i alle ladere og alle standardenheder.</p>
Bolig & møbler / Batterier & batteriopladere / Batterier
104,95
104.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Spar på batterierne med genopladelige modeller

Vil du gerne både spare lidt penge og passe bedre på miljøet? Så kan du med fordel overveje at bruge disse genopladelige AAA-batterier med 800 mAh og 1,2 V fra Varta næste gang din fjernbetjening, dit computertastatur eller andet bærbart elektronisk udstyr trænger til et friskt batteri. Disse batterier har en ”ready to use”-teknologi, der gør, at de kan bruges uden opladning, når du tager dem første gang direkte fra pakken.

Velegnet til bærbar elektronik

Du kan bruge AAA-batterierne til de almindelige elektroniske bærbare devices, og på pakken fremgår det af symboler, hvor de specifikt kan bruges. Batterierne har en meget lav selvafladning, hvilket vil sige, at de kan forblive opladet op til 75% efter 12 måneder, hvor de ikke er i brug. Batterierne kan bruges i alle ladere og alle standardenheder.

Tekniske spec attributer

Batterispænding1,2 V
ModelNi-Mh
Pakkestørrelse4 stk.
SortimentFair pris hver dag

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)3
Pakkelængde (cm)12
Pakkevægt (kg)0.278
Pakkebredde (cm)8