Vola, Køkkenarmatur, KV1, hvid, 9 L/min

  • 1-grebs – hvid
  • Vandforbrug op til 9 L/min
  • Tilslutning: flexslanger m. 10 mm studs
  • 200 mm tududspring
<h2>Ikonisk køkkenvaskarmatur designet af Arne Jacobsen – hvid</h2><p>Med KV1 fra Vola får du det ypperste køkkenvaskarmatur indenfor dansk design, som i 1968 blev designet af Arne Jacobsen til Danmarks Nationalbank. I dag er køkkenarmaturet en tidløs designklassiker med minimalistiske og gennemarbejdede detaljer. Armaturet forarbejdes med præcision og fremstilles i massive materialer i høj kvalitet. Vola yder 10 års reservedelsgaranti og 2 års drypgaranti.<br><br>KV1 er et 1-grebsarmatur i farven hvid med keramisk ventilenhed, u-formet og dobbelt svingbar tud med et udspring på 200 mm samt en vandbesparende luftblander. Armaturet måler 235 mm i højden og passer til en hulstørrelse på mellem 30 og 35 mm. Vandforbruget er på maks. 9 L/min med et drifttryk på 3 bar. Armaturet tilsluttes med flexslanger med 10 mm studs.</p>
Bolig & møbler / Køkken / Køkkenarmaturer
6.799,95
6799.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ikonisk køkkenvaskarmatur designet af Arne Jacobsen – hvid

Med KV1 fra Vola får du det ypperste køkkenvaskarmatur indenfor dansk design, som i 1968 blev designet af Arne Jacobsen til Danmarks Nationalbank. I dag er køkkenarmaturet en tidløs designklassiker med minimalistiske og gennemarbejdede detaljer. Armaturet forarbejdes med præcision og fremstilles i massive materialer i høj kvalitet. Vola yder 10 års reservedelsgaranti og 2 års drypgaranti.

KV1 er et 1-grebsarmatur i farven hvid med keramisk ventilenhed, u-formet og dobbelt svingbar tud med et udspring på 200 mm samt en vandbesparende luftblander. Armaturet måler 235 mm i højden og passer til en hulstørrelse på mellem 30 og 35 mm. Vandforbruget er på maks. 9 L/min med et drifttryk på 3 bar. Armaturet tilsluttes med flexslanger med 10 mm studs.

Tekniske spec attributer

FarveHvid
Højde235 mm
Kogende vandNej
Med kulsyreNej
ModelKV1
UdtrækNej
Vandforbrug L/min9

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)5
Pakkelængde (cm)51.5
Pakkevægt (kg)1.884
Pakkebredde (cm)15.7