Fletkurv, Carl, natur/sort, 15 cm

  • Søgræs
  • Perfekt til opbevaring af garn, legetøj m.m.
  • Naturfarvet/sort
  • H: 15 cm x L: 30 cm x B: 30 cm
<h2>Smart fletkurv som passer i rumdelere – 15 cm</h2><p>Hvorfor ikke vælge en opbevaringsløsning, som også pynter i indretningen? Carl-fletkurven fra NHG er kasseformet, håndlavet i naturmaterialet søgræs og har en metalramme, som gør den robust. Med naturfarve og en sort toplinje giver den æstetisk flair til din organisering i boligen.<br><br>Kurven er ideel til pæn opbevaring af mange forskellige ting i boligen, f.eks. garn, tekstiler, legetøj og hobbyartikler. Denne kurv er 15 cm høj og 30 cm bred og lang. Længden og bredden gør den velpassende i de fleste rumdelerreoler.</p>
Bolig & møbler / Opbevaring / Kurve
129,95
129.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Smart fletkurv som passer i rumdelere – 15 cm

Hvorfor ikke vælge en opbevaringsløsning, som også pynter i indretningen? Carl-fletkurven fra NHG er kasseformet, håndlavet i naturmaterialet søgræs og har en metalramme, som gør den robust. Med naturfarve og en sort toplinje giver den æstetisk flair til din organisering i boligen.

Kurven er ideel til pæn opbevaring af mange forskellige ting i boligen, f.eks. garn, tekstiler, legetøj og hobbyartikler. Denne kurv er 15 cm høj og 30 cm bred og lang. Længden og bredden gør den velpassende i de fleste rumdelerreoler.

Tekniske spec attributer

Bredde30 cm
FarveNatur/sort
Højde15 cm
Længde30 cm
MaterialeSøgræs
ModelCarl Basket Room Divider
Passer tilRumdelerreoler m.m.
SerieCarl
StørrelseLow
Varenummer7440#9860329

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15
Pakkelængde (cm)30
Pakkevægt (kg)0.659
Pakkebredde (cm)30