Kirkedal Heimdal, Afslutningsliste, 30x3000 mm, oak

  • Aluminium
  • Til Kirkedal Heimdal terrassebrædder
  • Oak
  • T: 30 mm x L: 3000 mm
<h2>Brug afslutningsliste til din Heimdal terrasse</h2><p>Vil du gerne skabe en flot afslutning på din terrasse? Så kan du her finde denne smarte afslutningsliste, som passer perfekt til Kirkedal Heimdal terrassebrædder – og listerne kan findes i forskellige farver, som hver matcher terrassebræddernes farve. På den måde vil de være med til at fuldende udtrykket og sørge for at kanterne får en pæn afslutning.<br><br>Denne afslutningsliste er fremstillet af aluminium, hvilket hjælper til at være modstandsdygtig. Desuden måler den T: 30 mm x L: 3000 mm. Desuden er denne i farven oak.</p>
Byggematerialer / Træ & plader / Terrassebrædder
264,95
264.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Brug afslutningsliste til din Heimdal terrasse

Vil du gerne skabe en flot afslutning på din terrasse? Så kan du her finde denne smarte afslutningsliste, som passer perfekt til Kirkedal Heimdal terrassebrædder – og listerne kan findes i forskellige farver, som hver matcher terrassebræddernes farve. På den måde vil de være med til at fuldende udtrykket og sørge for at kanterne får en pæn afslutning.

Denne afslutningsliste er fremstillet af aluminium, hvilket hjælper til at være modstandsdygtig. Desuden måler den T: 30 mm x L: 3000 mm. Desuden er denne i farven oak.

Tekniske spec attributer

FarveOak
Længde3000 mm
MaterialeAluminium
ModelHeimdal
Tykkelse30 mm
Varenummer7710#2310789

Mål attributer