Guldpalme, Dypsis lutescens, Ø35 cm

  • Placeres lyst, men ikke i direkte sollys
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 35 cm
<h2>Eksotisk guldpalme til luftrensning i hjemmet</h2><p>Denne populære Dypsis Lutescens guldpalme, som også kaldes for sommerfuglepalme, er nem at passe. Det er en stueplante, der har fjerlignende blade i grønne nuancer, som kendetegner dens eksotiske udseende. Palmen har en fordelagtig egenskab, da den er luftrensende. Gennem bladene optager den kuldioxid i luften, som er med til at gøre luften i dit hjem renere. Planten kan variere ud fra viste foto.<br><br>Guldpalmen foretrækker en lys placering – dog ikke i direkte sol – hvor sollyset er knap så skarpt. Den bør vandes 1-2 gange hver anden uge og må gerne tørre ud mellem vandingerne. Du bør udplante palmen i pottemuld og kan med fordel gøde den ca. hver tredje vanding i vækstperioden.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Stueplanter
1.799,95
1799.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Eksotisk guldpalme til luftrensning i hjemmet

Denne populære Dypsis Lutescens guldpalme, som også kaldes for sommerfuglepalme, er nem at passe. Det er en stueplante, der har fjerlignende blade i grønne nuancer, som kendetegner dens eksotiske udseende. Palmen har en fordelagtig egenskab, da den er luftrensende. Gennem bladene optager den kuldioxid i luften, som er med til at gøre luften i dit hjem renere. Planten kan variere ud fra viste foto.

Guldpalmen foretrækker en lys placering – dog ikke i direkte sol – hvor sollyset er knap så skarpt. Den bør vandes 1-2 gange hver anden uge og må gerne tørre ud mellem vandingerne. Du bør udplante palmen i pottemuld og kan med fordel gøde den ca. hver tredje vanding i vækstperioden.

Tekniske spec attributer

Diameter35 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
Højde200-225 cm
JordPottemuld
PlaceringLyst, men ikke i direkte sollys
SortDypsis lutescens
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9861378

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)250
Pakkelængde (cm)100
Pakkevægt (kg)5
Pakkebredde (cm)100