FibroTech Proff, Akustikpanel, olieret eg, 22x605x3000 mm

Gratis fragt i Oktober

  • Forbedrer rumakustikken – god lydabsorbering
  • Kan opsættes som loft eller på væg
  • Farve: olieret eg
  • T: 22 mm x B: 605 mm x L: 3000 mm
<h2>Rustikt og æstetisk Proff-akustikpanel forbedrer rumakustikken</h2><p>Tilføj et æstetisk udtryk i hjemmet med akustikpaneler, samtidig med de forbedrer rumakustikken. Med Proff-akustikpaneler fra FibroTech kan du opnå et behageligt indeklima med lavere støjniveau, idet panelerne har en høj lydabsorbering. Brug akustikpanelerne på væg og/eller loft, og skab et æstetisk og moderne udtryk i dit hjem. Akustikpanelet måler 22 mm x 605 mm x 3000 mm og dækker i alt 1,82 m² pr. panel. Panelet fås i flere farvevarianter.<br><br>Akustikpanelerne er lavet af MDF og ægte træfinér, og på bagsiden af panelerne sidder en 9 mm sort polyesterplade, som er lavet af genbrugsplast, der absorberer lyden på en god og behagelig måde. Det anbefales, at du monterer akustikpanelet med <a href=" https://www.silvan.dk/byggematerialer/trae-plader/akustikpaneler ">Fibrotechs panelskruer</a> eller <a href=" https://www.silvan.dk/byggematerialer/trae-plader/akustikpaneler ">montagelim til akustikpaneler</a>. Til opsætningen skal du bruge ca. 15 stk. skruer pr. panel. Desuden kan akustikpanelerne tilpasses og tilskæres ved behov, så det passer til dit formål. Bemærk, at farvenuancen på akustikpanelet kan variere fra det viste produktbillede afhængigt af produktion og skærmkvalitet. </p>
Byggematerialer / Træ & plader / Akustikpaneler
Farve
879,95
879.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Rustikt og æstetisk Proff-akustikpanel forbedrer rumakustikken

Tilføj et æstetisk udtryk i hjemmet med akustikpaneler, samtidig med de forbedrer rumakustikken. Med Proff-akustikpaneler fra FibroTech kan du opnå et behageligt indeklima med lavere støjniveau, idet panelerne har en høj lydabsorbering. Brug akustikpanelerne på væg og/eller loft, og skab et æstetisk og moderne udtryk i dit hjem. Akustikpanelet måler 22 mm x 605 mm x 3000 mm og dækker i alt 1,82 m² pr. panel. Panelet fås i flere farvevarianter.

Akustikpanelerne er lavet af MDF og ægte træfinér, og på bagsiden af panelerne sidder en 9 mm sort polyesterplade, som er lavet af genbrugsplast, der absorberer lyden på en god og behagelig måde. Det anbefales, at du monterer akustikpanelet med Fibrotechs panelskruer eller montagelim til akustikpaneler. Til opsætningen skal du bruge ca. 15 stk. skruer pr. panel. Desuden kan akustikpanelerne tilpasses og tilskæres ved behov, så det passer til dit formål. Bemærk, at farvenuancen på akustikpanelet kan variere fra det viste produktbillede afhængigt af produktion og skærmkvalitet. 

Tekniske spec attributer

Bredde605 mm
FarveOlieret eg
ModelProff
Panellængde3000 mm
Tykkelse22 mm
Varenummer8400#2151335

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)2
Pakkelængde (cm)300
Pakkevægt (kg)16.84
Pakkebredde (cm)61