Fjordwall, Afslutningsliste, eg, sort kerne, 19x65x2400 mm

  • Flot finish ved montering af akustikpanel
  • Til akustikpaneler monteret på lægter
  • Egetræsfinér/gennemfarvet sort MDF
  • T: 19 mm x B: 65 mm x L: 2400 mm
<h2>Giv akustikvæggen en flot finish med en afslutningsliste – eg</h2><p>Med en matchende afslutningsliste til <a href="https://www.silvan.dk/byggematerialer/trae-plader/akustikpaneler">Fjordwall-akustikpaneler</a> kan du fuldende akustikvæggen med en elegant kant. Listen monteres for enden af det sidste panel, så den skjuler mellemrummet mellem væg og panel. Denne afslutningsliste har en overflade i egetræsfinér med en kerne af gennemfarvet sort MDF. Den er 19 mm tyk, 65 mm bred og 2400 mm lang.<br><br>Afslutningslisten er nem og hurtig at montere med montagelim. Vær opmærksom på, at du skal bruge denne liste med en bredde på 65 mm til akustikpaneler, der er monteret på lægter. Hvis akustikpanelerne er monteret direkte på væggen, skal du i stedet bruge en <a href="https://www.silvan.dk/byggematerialer/trae-plader/akustikpaneler">afslutningsliste med bredden 27 mm</a>. Du kan altid tilpasse længden efter behov.</p>
Byggematerialer / Træ & plader / Akustikpaneler
399,95
399.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Giv akustikvæggen en flot finish med en afslutningsliste – eg

Med en matchende afslutningsliste til Fjordwall-akustikpaneler kan du fuldende akustikvæggen med en elegant kant. Listen monteres for enden af det sidste panel, så den skjuler mellemrummet mellem væg og panel. Denne afslutningsliste har en overflade i egetræsfinér med en kerne af gennemfarvet sort MDF. Den er 19 mm tyk, 65 mm bred og 2400 mm lang.

Afslutningslisten er nem og hurtig at montere med montagelim. Vær opmærksom på, at du skal bruge denne liste med en bredde på 65 mm til akustikpaneler, der er monteret på lægter. Hvis akustikpanelerne er monteret direkte på væggen, skal du i stedet bruge en afslutningsliste med bredden 27 mm. Du kan altid tilpasse længden efter behov.

Tekniske spec attributer

Bredde65 mm
FarveEg
MaterialeFinér/MDF
ModelSort kerne
MonteringLægter
Panellængde2400 mm
Tykkelse19 mm
Varenummer8400#9861774

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)240
Pakkelængde (cm)1.9
Pakkevægt (kg)2
Pakkebredde (cm)6.5