Kaktus, Ø6 cm

  • Placeres solrigt
  • Vandes sparsomt
  • Begrænset gødning
  • Ø: 6 cm
<h2>Fine, små kaktusser til solrige placeringer</h2><p>Denne dekorative kaktus er en hårdfør sukkulent, der har en lang levetid og er nem at passe, idet den tåler tørke. Planten kan virke stikkende, da den har pigge eller torne, som hjælper dem med at beskytte sig mod rovdyr og forhindre vandtab gennem fordampning. Du kan tilføje sukkulenten til hjemmet, hvor den vil tilføje æstetik til omgivelserne, og den vil kræve minimal pleje. Kaktussen fås med forskellige udseender, som derfor gør, at den har forskellige sorter.<br><br>Kaktussen foretrækker en solrig placering, hvor den kan få masser af sollys. Du kan udplante sukkulenten i pottemuld, og den skal vandes sparsomt. Om sommeren kan du nøjes med at vande den med 1-2 ugers mellemrum, hvor du om vinteren bør begrænse det til ca. 1 måneds mellemrum.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Stueplanter
29,95
29.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Fine, små kaktusser til solrige placeringer

Denne dekorative kaktus er en hårdfør sukkulent, der har en lang levetid og er nem at passe, idet den tåler tørke. Planten kan virke stikkende, da den har pigge eller torne, som hjælper dem med at beskytte sig mod rovdyr og forhindre vandtab gennem fordampning. Du kan tilføje sukkulenten til hjemmet, hvor den vil tilføje æstetik til omgivelserne, og den vil kræve minimal pleje. Kaktussen fås med forskellige udseender, som derfor gør, at den har forskellige sorter.

Kaktussen foretrækker en solrig placering, hvor den kan få masser af sollys. Du kan udplante sukkulenten i pottemuld, og den skal vandes sparsomt. Om sommeren kan du nøjes med at vande den med 1-2 ugers mellemrum, hvor du om vinteren bør begrænse det til ca. 1 måneds mellemrum.

Tekniske spec attributer

Diameter6 cm
GødningBegrænset
Højde7 cm
JordPottemuld
PlaceringSolrigt
VandingSparsomt
Varenummer7300#9861366

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)10
Pakkelængde (cm)10
Pakkevægt (kg)0.1
Pakkebredde (cm)10