Keflico Jatoba, Terrassebrædder, 3 m², 21x145x3350 mm

  • FSC-certificeret Jatoba træ
  • Brunrødlig farvet med glatte sider
  • Pakken indeholder 6 stk. – areal: 3 m²
  • T: 21 mm x B: 145 mm x L: 3350 mm
<h2>Byg en terrasse på 3 m² med Jatoba træ</h2><p>Skal du i gang med at have bygget en terrasse i haven? Så kan du her finde disse eksklusive og smukke terrassebrædder med jævn overflade uden nævneværdige knaster eller åretegninger – dette kommer af, at terrassebrædderne er af træsorten Jatoba, som har en smuk brunrødlig farve. Det har en glat profil og naturlige egenskaber, som gør dem særlig velegnet til terrasse eller lignende udendørs projekter. Derudover har træet FSC-certificering, som bevidner om, at træet stammer fra ansvarlig skovdrift.<br><br>Denne pakke består af brædder, som hver måler T: 21 mm x B: 145 mm x L: 3350 mm, og pakken består af 6 stk., som du kan bruge til at dække et areal på 3 m². Du skal være opmærksom på, at ormehuller, vindridser og svindrevner vil være naturligt forekommende i træ.</p><br><h2>Terrassebrædder i smukke rødbrunlige nuancer</h2><p>Brædderne vil changere fra lysebrun til mørkere rødbrun, og vi gør opmærksom på, at du bør behandle træet hyppigt for at opnå mere dyb farve over tid. Hvis ikke du olierer dem, vil de patinere i grålige nuancer. OBS! Det er vigtigt, at du monterer terrassebrædderne I en særlig afstand til murværk og andre materialer, da der kan forekomme udtræk af Jatobaens farve.</p>
Byggematerialer / Træ & plader / Terrassebrædder
1.979,95 pr. pk
1979.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Byg en terrasse på 3 m² med Jatoba træ

Skal du i gang med at have bygget en terrasse i haven? Så kan du her finde disse eksklusive og smukke terrassebrædder med jævn overflade uden nævneværdige knaster eller åretegninger – dette kommer af, at terrassebrædderne er af træsorten Jatoba, som har en smuk brunrødlig farve. Det har en glat profil og naturlige egenskaber, som gør dem særlig velegnet til terrasse eller lignende udendørs projekter. Derudover har træet FSC-certificering, som bevidner om, at træet stammer fra ansvarlig skovdrift.

Denne pakke består af brædder, som hver måler T: 21 mm x B: 145 mm x L: 3350 mm, og pakken består af 6 stk., som du kan bruge til at dække et areal på 3 m². Du skal være opmærksom på, at ormehuller, vindridser og svindrevner vil være naturligt forekommende i træ.


Terrassebrædder i smukke rødbrunlige nuancer

Brædderne vil changere fra lysebrun til mørkere rødbrun, og vi gør opmærksom på, at du bør behandle træet hyppigt for at opnå mere dyb farve over tid. Hvis ikke du olierer dem, vil de patinere i grålige nuancer. OBS! Det er vigtigt, at du monterer terrassebrædderne I en særlig afstand til murværk og andre materialer, da der kan forekomme udtræk af Jatobaens farve.

Tekniske spec attributer

Antal m²/pakke3 m²
Bredde145 mm
CertificeringFSC®
Densitet955 kg/m³
FarveBrun, rødlig
Længde3350 mm
MaterialeJatoba
Størrelse6 stk.
Tykkelse21 mm
Varenummer7710#9857358

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)10
Pakkelængde (cm)335
Pakkevægt (kg)58.3
Pakkebredde (cm)105