Strø, 45x68x2150 mm, hardwood

  • Høvlet Pequia Marfin træ med FSC-mærke
  • Rødbrun strø med afrundet kanter
  • Til terrasse, trapper, broer m.v.
  • Måler T: 45 mm x B: 68 mm x L: 2150 mm
<h2>Benyt strøer til stabil konstruktion af terrasser</h2><p>Skal du i gang med at anlægge terrasse i haven? Så kan du her finde denne strø, som du skal bruge under selve terrassebrædderne. På den måde sikrer du en stabil konstruktion, inden du går i gang med projektet. Strøet er af hårdttræ, som er en stærk løsning, der er velegnet til udendørs projekter, da de kan klare de danske vejrforhold i mange år. Strøet har en høj densitet på 900 kg/m³.<br><br>Strøet har afrundet kanter og er af høvlet Pequia Marfin træ med FSC-mærke. Træet changerer i røde, brune og gyldne farvenuancer, hvor de rødbrune toner bliver dybere ved oliebehandling. Strøet måler T: 45 mm x B: 68 mm x L: 2150 mm.</p><br><h2>Montering af strøer</h2><p>Du kan bruge strøet til udendørs projekter, hvor du f.eks. kan bygge terrasse, trapper, broer m.v. For korrekt montering skal du bruge A4 rustfrie og syrefaste terrasseskruer og beslag, og du bør desuden give træet endetræsforsegler under montering. På den måde opnår du en flot finish, og du begrænser fugtoptag gennem enderne i træet. Vi anbefaler, at du bruger dobbelte strøer ved samlinger.<br><br>Du skal også huske at lave fald på din konstruktion for at lede regnvand væk fra mur – min. 1,5 cm pr. m ved hus med kælder og min. 1 cm pr. m for huse uden kælder. Du opnår den bedste støtte til terrassebrædderne ved en strøafstand på omkring 40-60 cm.</p>
Byggematerialer / Træ & plader / Terrassebrædder
75,95
75.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Benyt strøer til stabil konstruktion af terrasser

Skal du i gang med at anlægge terrasse i haven? Så kan du her finde denne strø, som du skal bruge under selve terrassebrædderne. På den måde sikrer du en stabil konstruktion, inden du går i gang med projektet. Strøet er af hårdttræ, som er en stærk løsning, der er velegnet til udendørs projekter, da de kan klare de danske vejrforhold i mange år. Strøet har en høj densitet på 900 kg/m³.

Strøet har afrundet kanter og er af høvlet Pequia Marfin træ med FSC-mærke. Træet changerer i røde, brune og gyldne farvenuancer, hvor de rødbrune toner bliver dybere ved oliebehandling. Strøet måler T: 45 mm x B: 68 mm x L: 2150 mm.


Montering af strøer

Du kan bruge strøet til udendørs projekter, hvor du f.eks. kan bygge terrasse, trapper, broer m.v. For korrekt montering skal du bruge A4 rustfrie og syrefaste terrasseskruer og beslag, og du bør desuden give træet endetræsforsegler under montering. På den måde opnår du en flot finish, og du begrænser fugtoptag gennem enderne i træet. Vi anbefaler, at du bruger dobbelte strøer ved samlinger.

Du skal også huske at lave fald på din konstruktion for at lede regnvand væk fra mur – min. 1,5 cm pr. m ved hus med kælder og min. 1 cm pr. m for huse uden kælder. Du opnår den bedste støtte til terrassebrædderne ved en strøafstand på omkring 40-60 cm.

Tekniske spec attributer

Bredde68 mm
CertificeringFSC®
Densitet900 kg/m³
FarveRødbrun
KantformAfrundet
Længde2150 mm
MaterialePequia Marfin træ
OverfladeHøvlet
Tykkelse45 mm
Varenummer7710#9857363

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)4.5
Pakkelængde (cm)215
Pakkevægt (kg)6.3
Pakkebredde (cm)6.8