Paraplytræ, Schefflera Arboricola, Ø24 cm

  • Placeres lyst, men ikke i direkte sollys
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Plantes i næringsrig, drænende jord
<h2>Dekorer dit hjem med dette flotte paraplytræ</h2><p>Utrolig flot paraplytræ med flettet stamme. Navnet kommer af, at planten har den flotteste grønne krone. Det er en af de hurtigst voksende indendørs-træer, du kan have i hjemmet. Derfor passer det perfekt til dig, der godt kan lide at se dine planter vokse og give liv til dit hjem. Paraply-træet er nemt at passe og egner sig godt, som ”begynder-plante" til dig, der måske ikke har de mest grønne fingre i verden.</p><br><h2>Pasning af dit paraply-træ</h2><p>Paraply-træet trives bedst med en lys placering og nær et vindue. Den tolererer direkte sollys, men trives bedst i indirekte lys. Derudover trives den ved almindelig stuetemperatur 15 ° til 30 °. Den foretrækker en let fugtig jord. En god regel er, at hvis den øverste halvdel af jorden i paraply-træets potte er tør, er det tid til at vande. Det passer ofte med, at du skal vande ca. 1 gang om ugen eller hver 14. dag.<br><br>Begynder din paraply-plante at vokse for vildt? Så kan du med fordel klippe planten til, så den holder sin runde krone. På den måde vil planten bruge sin energi på at vokse sig mere kompakt og fyldig, der hvor du gerne vil have den til det.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Stueplanter
304,95
304.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Dekorer dit hjem med dette flotte paraplytræ

Utrolig flot paraplytræ med flettet stamme. Navnet kommer af, at planten har den flotteste grønne krone. Det er en af de hurtigst voksende indendørs-træer, du kan have i hjemmet. Derfor passer det perfekt til dig, der godt kan lide at se dine planter vokse og give liv til dit hjem. Paraply-træet er nemt at passe og egner sig godt, som ”begynder-plante" til dig, der måske ikke har de mest grønne fingre i verden.


Pasning af dit paraply-træ

Paraply-træet trives bedst med en lys placering og nær et vindue. Den tolererer direkte sollys, men trives bedst i indirekte lys. Derudover trives den ved almindelig stuetemperatur 15 ° til 30 °. Den foretrækker en let fugtig jord. En god regel er, at hvis den øverste halvdel af jorden i paraply-træets potte er tør, er det tid til at vande. Det passer ofte med, at du skal vande ca. 1 gang om ugen eller hver 14. dag.

Begynder din paraply-plante at vokse for vildt? Så kan du med fordel klippe planten til, så den holder sin runde krone. På den måde vil planten bruge sin energi på at vokse sig mere kompakt og fyldig, der hvor du gerne vil have den til det.

Tekniske spec attributer

Diameter Potte24 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
JordPottemuld
PlaceringLyst, men ikke i direkte sollys
SortimentFair pris hver dag
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9850034

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)100
Pakkelængde (cm)24
Pakkevægt (kg)1.1
Pakkebredde (cm)24