Plejeolie, grå, 500 ml

  • Til ubehandlede akustikpaneler i træ
  • Anvendes til alle træsorter
  • Farve: grå
  • 500 ml
<h2>Grå plejeolie til ubehandlede akustikpaneler i træ</h2><p>Hvis du ønsker at oliebehandle dine akustikpaneler, er denne plejeolie udviklet specifikt til formålet. Olien er beregnet til ubehandlede træpaneler i alle træsorter, og denne variant er i farven grå, der giver lyst træ en grålig nuance. Olien kan anvendes til akustikpaneler og afslutningslister i ubehandlet træ. Du får her 500 ml, der rækker til at oliere ca. 5-6 paneler i målene 600 x 2400 mm.</p><br><h2>Sådan bruger du plejeolien</h2><p>Akustikpanelets overflade skal være ren og tør, før du gang i gang med at oliere. Begynd med at omryste flasken grundigt og påfør derefter forsigtigt olien med en fnugfri klud eller en opvredet malerrulle. Husk, at bruge handsker. Fordel olien jævnt, og sørg for, at du dækker hele panelets overflade. Efter få minutter skal du tørre den overskydende olie væk med en ren, fnugfri klud. Derefter skal panelet tørre i 8-12 timer. Vær opmærksom på, at du straks efter brug skal opbevare klude, handsker og plast, der er vædet med olie, i lukkede beholdere pga. risiko for selvantændelse.</p>
Byggematerialer / Træ & plader / Akustikpaneler
279,95
279.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Grå plejeolie til ubehandlede akustikpaneler i træ

Hvis du ønsker at oliebehandle dine akustikpaneler, er denne plejeolie udviklet specifikt til formålet. Olien er beregnet til ubehandlede træpaneler i alle træsorter, og denne variant er i farven grå, der giver lyst træ en grålig nuance. Olien kan anvendes til akustikpaneler og afslutningslister i ubehandlet træ. Du får her 500 ml, der rækker til at oliere ca. 5-6 paneler i målene 600 x 2400 mm.


Sådan bruger du plejeolien

Akustikpanelets overflade skal være ren og tør, før du gang i gang med at oliere. Begynd med at omryste flasken grundigt og påfør derefter forsigtigt olien med en fnugfri klud eller en opvredet malerrulle. Husk, at bruge handsker. Fordel olien jævnt, og sørg for, at du dækker hele panelets overflade. Efter få minutter skal du tørre den overskydende olie væk med en ren, fnugfri klud. Derefter skal panelet tørre i 8-12 timer. Vær opmærksom på, at du straks efter brug skal opbevare klude, handsker og plast, der er vædet med olie, i lukkede beholdere pga. risiko for selvantændelse.

Tekniske spec attributer

ModelGrå
Størrelse500 ml
Varenummer8400#9861752

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)6.5
Pakkelængde (cm)20.8
Pakkevægt (kg)0.5
Pakkebredde (cm)6.5