Plus Futura, Komposithegn, 145 cm, skifergrå

  • Hegn i skifergrå med vedligeholdelsesfri design
  • Afgræns haven og afskærm for vind og nysgerrige blikke
  • Måler H: 145 cm
  • Af 8 kompositplanker m. ensartet struktur
<h2>145 cm højt komposithegn med træstruktur</h2><p>Drømmer du om en vedligeholdelsesfri hegnløsning, der kan afgrænse haven? Så kan du benytte dette ”Plus Futura”-komposithegn med ensartet struktur i skifergrå, som kan afskærme haven for nysgerrige blikke og kølige vinde – på den måde kan du få skabt privatliv. Hegnet er vedligeholdelsesfrit, så du slipper for at vedligeholde det uden at skulle bruge unødige kræfter på at pleje det. Du skal blot afvaske det med vand og sæbe ved behov.<br><br>”Plus Futura”-hegnløsningen er fremstillet af 8 kompositplanker, og rammen er af varmgalvaniseret stål med godstykkelse på 2 mm. Stålrammen monteres direkte på stolpen. Stålrammen måler 30x30 mm, og kompositplankerne måler 25x180 mm. Hegnet leveres som saml-selv-projekt.</p>
Have & fritid / Havehegn & havelåger / Komposithegn
Bredde
1.799,95
1799.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

145 cm højt komposithegn med træstruktur

Drømmer du om en vedligeholdelsesfri hegnløsning, der kan afgrænse haven? Så kan du benytte dette ”Plus Futura”-komposithegn med ensartet struktur i skifergrå, som kan afskærme haven for nysgerrige blikke og kølige vinde – på den måde kan du få skabt privatliv. Hegnet er vedligeholdelsesfrit, så du slipper for at vedligeholde det uden at skulle bruge unødige kræfter på at pleje det. Du skal blot afvaske det med vand og sæbe ved behov.

”Plus Futura”-hegnløsningen er fremstillet af 8 kompositplanker, og rammen er af varmgalvaniseret stål med godstykkelse på 2 mm. Stålrammen monteres direkte på stolpen. Stålrammen måler 30x30 mm, og kompositplankerne måler 25x180 mm. Hegnet leveres som saml-selv-projekt.

Tekniske spec attributer

AnvendelseUdendørs
Bredde180 cm
FarveSkifergrå
Højde145 cm
Inkl. glaselementNej
MaterialeKomposit og stål
ModelFutura
OverfladeEnsartet struktur
SortimentFair pris hver dag

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)5
Pakkelængde (cm)80
Pakkevægt (kg)53.44
Pakkebredde (cm)180

Vejledninger

Plus_Frirum.pdf