Måneskin, Scindapsus pictus, Ø12 cm

  • Placeres lyst, men ikke i direkte sollys
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 12 cm
<h2>Flot måneskin med glitrende, grønne blade</h2><p>Dette fine og glitrende måneskin er en klatre- og hængeplante, som betyder, at den kan vokse op ad en støtte eller hænge ned fra en potte. Stueplanten har hjerteformede blade, der er grønne med karakteristiske sølvgrå pletter og mønstre. Bladene er tykke og læderagtige, hvilket giver planten et flot spil. Måneskin er flot at placere i højden på en reol, hylde, i en ampel eller lignende.<br><br>Scindapsus pictus trives bedst i indirekte lys, da direkte sollys kan brænde bladene. Planten foretrækker pottemuld og skal vandes regelmæssigt, men jorden bør tørre let ud mellem vandingerne for at undgå rodbrand. Du kan med fordel gøde den hver tredje vanding i vækstperioden.</p >
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Stueplanter
69,95
69.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot måneskin med glitrende, grønne blade

Dette fine og glitrende måneskin er en klatre- og hængeplante, som betyder, at den kan vokse op ad en støtte eller hænge ned fra en potte. Stueplanten har hjerteformede blade, der er grønne med karakteristiske sølvgrå pletter og mønstre. Bladene er tykke og læderagtige, hvilket giver planten et flot spil. Måneskin er flot at placere i højden på en reol, hylde, i en ampel eller lignende.

Scindapsus pictus trives bedst i indirekte lys, da direkte sollys kan brænde bladene. Planten foretrækker pottemuld og skal vandes regelmæssigt, men jorden bør tørre let ud mellem vandingerne for at undgå rodbrand. Du kan med fordel gøde den hver tredje vanding i vækstperioden.

Tekniske spec attributer

Diameter12 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
Højde14 cm
JordPottemuld
PlaceringLyst, men ikke i direkte sollys
SortScindapsus pictus
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9864517

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)16
Pakkelængde (cm)15
Pakkevægt (kg)0.2
Pakkebredde (cm)15