Elefantfod, Yucca 'elephantipes', Ø14 cm

  • Placeres solrigt
  • Jorden bør tørre let ud mellem vandinger
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 14 cm
<h2>Flot elefantfod med små klokkeblomster</h2><p> Denne elefantfod er en flot og hårdfør palme, der er utrolig nem at holde. Palmen kaldes også for palmelilje og er kendetegnet ved små klokkeblomster i lyse nuancer – bladene er smalle, lange og endda lidt spidse i enden. Elefantfoden egner sig særligt godt som stueplante, hvor den bringer eksotisk stemning indenfor. Palmens latinske navn er Yucca, og den kaldes også for 'Elephantipes'.<br><br>Palmeliljen elsker masser af sollys, og den foretrækker derfor en solrig placering. Planten skal vandes moderat og må gerne tørre ud mellem vandingerne. Du kan udplante palmeni pottemuld og give den gødning ca. hver tredje vanding i vækstperioden.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Stueplanter
79,95
79.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot elefantfod med små klokkeblomster

Denne elefantfod er en flot og hårdfør palme, der er utrolig nem at holde. Palmen kaldes også for palmelilje og er kendetegnet ved små klokkeblomster i lyse nuancer – bladene er smalle, lange og endda lidt spidse i enden. Elefantfoden egner sig særligt godt som stueplante, hvor den bringer eksotisk stemning indenfor. Palmens latinske navn er Yucca, og den kaldes også for 'Elephantipes'.

Palmeliljen elsker masser af sollys, og den foretrækker derfor en solrig placering. Planten skal vandes moderat og må gerne tørre ud mellem vandingerne. Du kan udplante palmeni pottemuld og give den gødning ca. hver tredje vanding i vækstperioden.

Tekniske spec attributer

Diameter14 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
Højde50-55 cm
JordPottemuld
PlaceringSolrigt
SortYucca 'elephantipes'
VandingJorden bør tørre let ud mellem vandinger
Varenummer7300#9861358

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)15
Pakkevægt (kg)0.5
Pakkebredde (cm)15